Groepspraktijk Ninove Groepspraktijk Ninove

Onze visie

Bij GRIP ben je welkom als het niet zo vlot loopt: op school of op je werk, thuis of in je vrije tijd.
We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Onze visie is opgebouwd volgens 5 pijlers:

  • Positieve, huiselijke, vertrouwelijke sfeer
  • Persoonlijke aanpak
  • Samenwerking
  • Doelgericht
  • Expertise en ervaring

Bij GRIP streven we naar een positieve, huiselijke en vertrouwelijke sfeer. We werken nauw samen om GRIP te krijgen op jouw hulpvraag en te puzzelen naar dat laatste puzzelstukje.

De therapeuten van GRIP kenmerken zich door activiteiten positief te ontleden. Niet alleen wordt gekeken naar de beperkingen van de cliënt, maar ook de mogelijkheden worden benut. We puzzelen naar een persoonlijke aanpak die goed bij je past.

In de groepspraktijk werken verschillende therapeuten. Elk teamlid gebruikt zijn expertise en ervaring en gaat doelgericht te werk. Indien een samenwerking noodzakelijk is met andere disciplines, verwijzen we u graag door. Wij werken samen met verschillende therapeuten in de buurt zodat het therapieproces een succesverhaal wordt en tot een passend advies te komen.

Soms kunnen ook personen uit je omgeving ondersteuning bieden. Denk maar aan familie, een klasgenoot, een leerkracht op school, andere hulpverleners of een collega op het werk. Het kan zinvol zijn om hen te betrekken in de samenwerking.

Wij hebben als doel een hoog niveau wat betreft kennis en specialisaties te behouden. We zetten graag onze ervaring en expertise ten volle in om grip te krijgen op dat laatste puzzelstukje…

Begeleidingen kunnen doorgaan in de praktijk of bij je thuis, op school of op je werk. Samen bekijken we wat het beste voor je is.